Košarka

NE RAZUMEM VAŠE PITANJE! Ivanoviću pomenuli Zvezdinog Amerikanca, ostao u ČUDU šta čuje! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Trener Zvezde morao dobro da čuje šta su ga u Italiji pitali.

Izvor: YouTube/Virtus Segafredo Bologna

Posle poraza Crvene zvezde Meridianbet od Virtusa u Bolonji, trener crveno-belih Duško Ivanović rekao je nije zadovoljan lošim procentima šuta za tri poena u prvom delu meča (1/14), a da je zadovoljan borbenošću do završnice.

"Čestitam Virtusu. Igrao je dobro, kako smo i očekivali da može da igra. Velika razlika za nas i važnije je naš šut za tri poena u prvih 20 poena (1/14). Borili smo se do kraja, srećan sam zbog svog tima, ali moram da kažem da su se moji igrači borili maksimalno koliko mogu".

Na pitanje da li je odsustvo centra Majka Tobija uticalo na loš Zvezdin šut za tri poena i kako bi on mogao da pomogne ekipi, Ivanović je odgovorio uz osmeh. "Majk Tobi nema ništa sa našim šutem za tri poena. Zaista ne razumem vaše pitanje", rekao je Ivanović i nasmejao se. Tu je bio kraj konferencije.

Majk Tobi nije nastupio protiv Virtusa, a u prva tri nastupa u Evroligi imao je zanemarljiv učinak i minutažu. Po meču je provodio na parketu 10 minuta i dao je samo jedan koš, protiv Žalgirisa. Ni on se nije proslavio u šutu, jer je protiv Asvela šutirao trojke 0/3.

Zvezda se vraća u Beograd na pripremu meča protiv FMP-a u ponedeljak u Železniku, na startu nedelje u kojoj će biti odigran prvi "večiti derbi", u okviru Evrolige. Domaćin u Štark areni biće Partizan, a prema informacijama MONDA u hali će biti i navijači Zvezde.