Košarka

APEL PARTIZANA PRED CRVENU ZVEZDU! Poruka navijačima: Svako vređanje i ubacivanje predmea...

Autor Mladen Šolak

Crno-beli uputili apel navijačima.

Izvor: MN Press

Dan uoči evroligačkog "večitog" derbija Partizana i Crvene zvezde Meridianbet, crno-beli uputili su apel navijačima da navijaju samo pokazujući ljubav prema svom klubu. Šampion ABA lige ukazao je na to da "svako vređanje ili ubacivanje predmeta u teren direktno šteti Partizanu i da direktno remeti njegovu ekipu na terenu".

"Pozivamo vas da gromoglasno podržite tim Partizana do pobede, uz maksimalno poštovanje svih aktera na terenu! Kapije Štark arene će biti otvorene dva sata pre početka utakmice i KK Partizan Mozzart Bet poziva navijače da dođu ranije, kako se ne bi stvarale gužve tokom kontrola na ulazima. Partizan i samo Partizan!", poruka je iz Humske.

Partizan i Zvezda dočekuju derbi sa identičnim skorom, 1-3, zbog čega predstojeći derbi nosi posebnu težinu i rizik od dodatnih komplikacija za tim koji izgubi. Meč će početi u 18.30 časova i biće treći evroligaški derbi najvećih srpskih klubova. Prošle sezone bilo je 1-1 u pobedama, a kuriozitet je da su oba puta pobeđivali gostujući timovi. Za razliku od prošle sezone, ovog puta u dvorani neće biti navijači Zvezde, jer su odbili ponudu Partizana da dobiju 300 karata.

BONUS VIDEO: