MUKE

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN - BEZ PANTERA NA DERBIJU! Stigla je zvanična potvrda, poznato je koliko DUGO će odsustvovati!

Autor Nemanja Stanojčić

Kevin Panter je povređen i neće igrati protiv Crvene zvezde u derbiju ABA lige.

Izvor: MN Press

Kevin Panter neće igrati na sledećem večitom derbiju! Posle pobede Partizana u evroligaškom okršaju sa Crvenom zvezdom kapiten crno-belih propustiće duel u ABA ligi zbog povrede (ponedeljak 20 časova). To je potvrdio i klub. On je ranije danas bio na dodatnim snimanjima posle kojih je utvrđeno da će morati na pauzu koja će ga odvojiti od terena na neko vreme.

Crno-beli su se oglasili na zvaničnom sajtu tim povodom. "Doživeo je povredu koja će ga odaljiti od terena u periodu pred nama. U pitanju je povreda zadnje lože, dok je na drugoj nozi pretrpeo jak udarac u koleno. Priroda povrede je takva da će, prema prvim prognozama, biti van tima najmanje dve nedelje", navodi se u saopštenju. Ukoliko pauza bude oko 14 dana, propustiće mečeve sa Zvezdom, Baskonijom, Splitom, Fenerbahčeom i Igokeom i mogao bi da se vrati za gostovanje Bajernu u Minhenu 15. novembra.

Posle trijumfa u derbiju Željko Obradović je na konferenciji za medije potvrdio da Kevin ima probleme sa povredom i da će morati na dodatne preglede. Po izlasku iz svlačionice kapiten Partizana je u neformalnom razgovoru sa novinarima potvrdio da oseća bolove, a hramljući je otišao do svog automobila. Dakle, njegovi saigrači će u ponedeljak bez njega morati da traže trijumf protiv večitog rivala u regionalnom takmičenju.

BONUS VIDEO: