KRITIKUJE

PANTER? OVO JE VEĆ PREDUGA KRIZA! Vlade Đurović: Partizan pogledao Bog zbog Real Madrida!

Autor Milutin Vujičić

Vlade Đurović smatra da Kevin Panter predugo nije u formi i da kada zaleči povredu mora da bude onaj stari.

Izvor: MN Press/Arena Sport/screenshot

Poznati srpski košarkaški trener Vlade Đurović otvoreno je kritikovao Šabaza Nejpira i Miloša Teodosića iz Crvene zvezde nakon poraza od Partizana u okviru petog kola Evrolige (88:86), ali je i u taboru crno-belih izdvojio igrača koji nije bio na nivou. To je kapiten Kevin Panter koji susret završio sa osam poena i sedam izgubljenih lopti, a vrlo brzo je postalo poznato da ima povredu zbog koje će morati na pauzu.

"Panter je već dugo u krizi, možda je to ta povreda, ali... Svaki igrač prolazi kroz krizu forme, ali ovo već dugo traje za njega. Ovo traje od početka sezone i najbolje za njega je da to sa zadnjom ložom završi i onda igra normalno", naglasio je Đurović i istakao da Hangi nije bilo teško da čuva Pantera, a kada je preuzeo Avramovića - razigrao je heroja crno-belih.

Ipak, vremena za analize nema mnogo jer već u utorak od 20 časova Partizan i Crvena zvezda Meridianbet igraju ponovo, samo ovoga puta u okviru ABA lige. "Da je Zvezda dobila, Partizanu se ne bi lepo pisalo. Prvo su izgubili od Mege, pa onda da su i pred svojom publikom... Bog ih je pogledao i vratilo im za poraz od Reala. Mislim da je sada psihološka prednost na strani Partizana. Zvezda ima kredit jer je Partizan izgubio od Mege i ne mislim da će sad da se tresu igrači Zvezde od treme, mala je prednost na strani Partizana zbog načina na koji je pobedio", naglasio je Đurović.

BONUS VIDEO: