PORUKA

IVANOVIĆ NAS ODLIČNO POZNAJE! Obradović oprezan pred gostovanje: Pričao sam sa igračima, derbi se ZABORAVLJA!

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović razgovarao je sa novinarima pred meč sa Baskonijom.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Partizan posle dve pobede protiv Crvene zvezde u razmaku od samo nekoliko dana ide na gostovanje. Posle Beograda i "Arene" sledi put u Vitoriju gde će u petak igrati protiv Baskonije (20.30 časova). Traži treću evroligašku pobedu protiv tima koji ima velike probleme sa povredama.

Duško Ivanović preuzeo je španski tim, a Željko Obradović je pred put pričao o svim tim detaljima. "Idemo u Vitoriju, tim koji ima određene probleme sa povredama. Ta reakcija posle promene trenera, to znamo. Čeka nas trener koji nas odlično poznaje i zna našu igru. Za nas je važno da posle dva derbija idemo sa maksimalnom motivacijom na tu utakmicu, da vidimo u kom smo stanju. Biće motivisani posle serije loših rezultata. Svaka utakmica je važna, to znamo, nastavićemo sa dobrim igrama", rekao je Obradović.

Otkrio je i šta je poručio svojim izabranicima posle dva derbija. "Pričao sam sa igračima da moraju da nađu energiju i motivaciju. Brzo se sve zaboravlja i kad se pobeđuje i kada se gubi, okrećemo se sledećem rivalu. Panter i Ponitka neće igrati, ista ekipa kao za Zvezdu."

Prisetio se prošlosezonskog okršaja sa Baskonijom kada je Partizan izgubio dobijen meč u poslednjim sekundama. "Igrali smo dobro taj meč, izgubili smo posle produžetka na način na koji smo ušli, davno je to bilo. Koncentracija je na Baskoniji. Imaju neke igrače, znamo kako igraju, mnogi treneri donesu nešto novo, videćemo kako će oni izgledati, važnije je kako ćemo mi izgledati", zaključio je Obradović.

 BONUS VIDEO: