Op, op!

NBA ZVEZDE RATUJU - OVAJ POGLED GOVORI SVE! Lebron se na terenu javio SVIMA osim njemu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Dvojica legendarnih američkih košarkaša Lebron Džejms i Rasel Vestbruk nisu u dobrim odnosima.

Izvor: Twitter/LADEig/printscreen

Košarkaši Lejkersa i Klipersa odigrali su gradski derbi Los Anđelesa u noći između srede i četvtka, a uspešniji NBA tim dobio je ovaj susret nakon produžetka - 130:125! Ekipa Lebrona Džejmsa stigla je do pobede jer je prva zvezda tima bila na izuzetnom nivou, a legendarni košarkaš našao se u centru pažnje i pre same utakmice. Dok se pozdravljao sa igračima protivničkog tima nije se dogodio susret sa Raselom Vestbrukom!

Svojevremeno jedan od najboljih plejmejkera u NBA ligi do pre samo nekoliko meseci bio je Džejmsov saigrač u Los Anđeles Lejkersima, ali to nije baš sjajno funkcionisalo. Tokom prve sezone Rasel je imao neke veoma loše partije, a tokom druge mu je pronađena uloga šestog igrača u timu, odnosno košarkaša koji će na parketu predvoditi rezerviste. Ipak, Vestbruk je trejdovan u Jutu početkom februara 2023. godine u dogovoru tri tima i posle samo nekoliko dana potpisao je raskid saradnje sa timom iz Solt Lejk sitija. Usledio je dogovor sa Klipersima, u kojima je uspeo da se vrati u formu i ponovo zaigra na veoma visokom nivou.

na meču protiv Lejkersa imao je 24 poena, 11 skokova i osam asistencija, ali to se dogodilo tek nakon neprijatne situacije sa početka meča. Dok su svi igrači bili na centru terena spremni za početak meča, Rasel je stajao ispod jednog od koševa, daleko od epicentra zbivanja. Lebron Džejms se redom pozdravljao sa košarkašima Klipersa, dok ka Vestbruku nije ni pogledao. Sa druge strane, Rasel Vestbruk je uputio jedan oštar pogled ka bivšem saigraču. Pogledajte tu scenu:

Inače, Lebron Džejms je nedavno imao sličnu situaciju i sa Nikolom Jokićem, ali je tada bilo jasno da je on kriv. nakon što su aktuelni šampioni NBA lige savladali Lejkerse na početku nove sezone, srpski košarkaš želeo je da se pozdravi sa rivalima, ali jedan od najboljih svih vremena nije imao vremena za to. 

BONUS VIDEO: