ZANIMLJIVO

PLEJ ZVEZDE PROGOVORIO O POJAČANJU PARTIZANA! Jago srušio Bajern, pa spomenuo centra: "Čekam ga..."

Autor Nemanja Stanojčić

Jago dos Santos posle pobede protiv Bajerna pričao je i o Brunu Kaboklu, potencijalnom pojačanju Partizana.

Izvor: nordphoto GmbH / Hafner / imago sportfotodienst / Profimedia

Jago dos Santos (24) kupio je srca navijača Crvene zvezde veoma brzo. Kako na prethodnim mečevima kada je unosio energiju i nešto novo u igru crveno-belih, tako i u duelu protiv Bajerna kada je bio jedan od najzaslužnijih za veliku pobedu (74:68). Dao je ključnu trojku na utakmici i izazvao delirijum u "Areni".

Posle meča je tražio jednog dečaka sa tribina, pričao je o timu, Milošu Teodosiću, trojci, ali i o još jednom igraču - Brunu Kaboklu. Brazilskom košarkašu koji bi mogao da postane novi član Partizana. "Igrao sam sa njim u Nemačkoj i za reprezentaciju, volim ga, srećan sam zbog njega. Ja sam u Zvezdi, srećan sam zbog njega, ima veliku šansu, veliki korak. Ne znam, ali čekam ga u Beogradu da pričamo", rekao je Jago.

Njih dvojica osvojili su prošle godine sa Ulmom prvenstvo Nemačke, pa su u reprezentaciji Brazila igrali sjajno na Svetskom prvenstvu. Što se Kabokla tiče, Partizan ga želi, ali tu postoji problem sa njegovim ugovorom. Venecija nema nameru da ga pusti tako lako i nastale su komplikacije. Da li će dvojica Brazilaca igrati u Beogradu? Odgovor bi trebalo uskoro da stigne...

BONUS VIDEO: