HIT!

MAJK, NE TREBA NAM TROJKA... "HA-HA, VAŽI!" Najluđi igrač Evrolige nije slušao Obradovića, a to se ovako završilo!

Autor Milutin Vujičić

Majk Džejms je zaista specifičan košarkaš i karakter.

Izvor: Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia

Monako je prethodne noći pobedio Olimpiju usred Milana 72:66 (13:18, 22:19, 17:11, 20:18), a heroj je kao i mnogo puta do sada bio sjajni Majk Džejms. Amerikanac je postigao odlučujuću trojku na 15 sekundi do kraja za 70:66, a zanimljivo je da je još jednom pokazao svojeglavost, pošto nije baš da je to trener tražio od njega.

Saša Obradović je na tajm-autu koji je održao samo 30 sekundi pre toga savetovao svoje igrače da im "nisu potrebna tri poena" i da bi sasvim u redu bilo i da neko od njih ode na prodor i dobije slobodna bacanja, međutim Majk Džejms je na terenu "pročitao" da je za njegov tim bolje da ipak šutira na isteku napada. Odrazio se na četiri sekunde do kraja sa "vrha kapice", ali i pogodio za veliko slavlje na klupi Monaka.

Reklo bi se ništa novo od Majka Džejmsa, koji retko kada i sluša svoje trenere i često pogreši u takvim situacijama, ali kada pokaže da je majstor - nema ko ništa da mu zameri. Monako je tako došao do četvrte pobede u Evroligi, a Olimpija je zakucana za dno sa skorom 1-5, iako ima Nikolu Mirotića.

BONUS VIDEO: