Poruka!

ZVEZDI DONEO POBEDU, PA OTIŠAO U HRAM! Jagova pobeda nakon herojske partije: "Bože, hvala..."

Autor Dušan Ninković

Jago dos Santos, jedan od miljenika Zvezdine publike ove sezone, poslao poruku iz Hrama.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Košarkaši Crvene zvezde pobedom nad Bajernom (74:68) pronašli su izlaz iz rezultatske krize na početku nove sezone, a brazilski plejmejker Jago dos Santos bio je uz Miloša Teodosića najveća snaga crveno-belih. Iako je projektovan za trećeg organizatora igre u timu ove sezone, Jago se istakao u trenucima kada Šabaz Nejpir nije mogao dovoljno da donese ekipi, što je odmah pobralo simpatije navijača Zvezde. Samo dan kasnije, Jago dos Santos "kupio" ih je i na drugi način.

Nakon što je u četvrtak uveče postao heroj na utakmici, pa zatim najavio poklon mladom navijaču kojeg su kamere uhvatile u hali, Brazilac je posetio Hram Svete Petke na Čukaričkoj padini! Uz poruku "Bože, hvala ti za sve blagoslove koje imam u životu" Jago se obratio svojim pratiocima na Instagramu. Pogledajte tu objavu.

Izvor: Instagram/Printcreen

Podsećamo, Jago dos Santos je tokom leta stigao u Crvenu zvezdu, kao jedno od najmanje zvučnih pojačanja. Prethodne sezone bio je među najboljim igračima nemačkog šampiona Ratiofarm Ulma, a blistao je i na mečevima Evrokupa. Tokom jeseni je sjajno igrao za Brazil na Svetskom prvenstvu, a i u Crvenoj zvezdi polako pronalazi formu. Za sada je ljubimac navijača zbog energije koju donosi kad god kroči na teren.

BONUS VIDEO: