Muke...

"NEJPIR NIJE PLEJ I TO SE NEĆE PROMENITI!" Gurović uzdahnuo kad su pomenuli Šabaza, pa rekao: To je MUKA! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Milan Gurović smatra da Šabaz Nejpir mora više da igra kao bek kako bi iskazao svoje kvalitete u Crvenoj zvezdi.

Izvor: Youtube/Miljanov korner/MN Press

Crvena zvezda je posle dva izgubljena večita derbija od Partizana i četiri vezane izgubljene utakmice u Evroligi konačno trijumfovala u meču sa Bajernom na domaćem terenu. Taj duel je obeležila i još jedna slaba partija najvećeg pojačanja crveno-belih Šabaza Nejpira, a igre Amerikanca komentarisao je i Milan Gurović u "Miljanovom korneru". 

Legendarni reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Crvene zvezde je istakao kako smatra da Nejpir ne može da igra kao plejmejker, već je mnogo više bek i da se njegova igra neće promeniti.

"Po meni to je njihov izbor, ali po meni on je mala dvojka koji gleda više sebe nego da razigrava ekipu. Tako da po mom mišljenju on nije plejmejker. Da li će on promeniti filozofiju? Čisto sumnjam", počeo je Gurović uz uzdah, pa nastavio: "On ima tu naviku da mu je koš prva opcija, pa tek onda ostali tako da je tu mala muka oko toga. Jedini pravi plejmejker je Teodosić, čak ni ovaj Brazilac nije pravi plejmejker."

Milan Gurović
Izvor: Youtube/Miljanov korner

Iako ima zamerke na račun Šabaza Nejpira, postoje košarkaši Crvene zvezde čija mu se igra sviđa. Nije teško pogoditi da je prvi na toj listi Rokas Gedraitis. 

"Gedraitis, odličan šuter, treba mu naći ulogu. Njemu treba davati sedam-osam šuteva za tri po meču jer to je njegovo najjače oružje i sviđa mi se. Teo naravno, Simonović mali možda treba da dobije više šanse, Davidovac standardan i čekamo Nemanju Nedovića da se vrati jer je ta njegova jedan na jedan igra izuzetno dobra i mislim da će on uz Tea biti itekako dobra opcija", analizirao je Milan Gurović. 

BONUS VIDEO: