SIguran

"TEO PROTIV BAJERNA? KAO BICIKLO!" Gurovića oduševio iskusni plej: Jeste, ima godina, ali potpisujem za njega!

Autor Nikola Lalović

Milan Gurović uopšte ne sumnja u dobre partije Miloša Teodosića u dresu Crvene zvezde do kraja sezone.

Izvor: MN Press

Gostujući u podkastu "Miljanov korner" Milan Gurović je govorio o Crvenoj zvezdi i igrama crveno-belih ove sezone, a nakon što je kritikovao igre Šabaza Nejpira pohvalio je Miloša Teodosića. Iako ima 36 godina iskusni plejmejker je u pobedi nad Bajernom i u napadu i u odbrani dao impuls crveno-belima. 

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde smatra da bivši kapiten reprezentacije Srbije nije mogaod a "zaboravi da igra košarku" i ne čudi ga što je pružio takvu partiju. 

"Znaš šta... Jeste da on ima godina, ali to ti je kao biciklo! Ne možeš da zaboraviš da ga voziš, tako i Teo nije zaboravio da igra košarku. Sigurno mu je u ovim godinama potrebno malo više vremena da uđe u formu, ali ja potpisujem i rekao sam da će dečko sigurno kako bude odmicala sezona biti sve bolji i bolji jer ovako sve više utiče na klub", naglasio je Gurović. 

Osvrnuo se na oscilacije i poraze tima sa Malog Kalemegdana na početku sezone i istakao da veruje da crveno-beli ipak imaju dobar tim koji može u punom sastavu da krene da beleži pobede u nizu. 

"Novi je sastav, dosta domaćih igrača je otišlo.Dobrić je otišao koji je bio jedan od pokretača ekipe, nema Branka Lazića i Nemanje Nedovića... Uz neke oscilacije i bilo je teško mentalno psihološki u dva derbija da se vratiš na neki kolosek. Ja nisam ni sumnjao da može Bajern da se dobije jer prvo igralo se kući pred navijačima Crvene zvezde, a drugo Zvezda ima dobar sastav i dobrog trenera. Promena trenera je isto uticala na nekom psihološkom momentu da se igrači trgnu", istakao je Gurović. 

BONUS VIDEO:

Milan Gurović
Izvor: Youtube/Miljanov korner