Svi se povrede?

NISAM HTEO KOD DUŠKA IVANOVIĆA! Gurović otkrio detalje: "Pitajte igrače Zvezde, valjda smeju da kažu!"

Autor Dušan Ninković

Bivši srpski košarkaš, igrač Partizana, Zvezde i reprezentacije Milan Gurović ispričao da nije želeo da sarađuje sa Ivanovićem.

Izvor: MN Press

Nekadašnji srpski košarkaš Milan Gurović ispričao je nedavno da Šabaz Nejpir nije plejmejker i da Milošu Teodosiću na kvalitet igara ne utiču godine, a zanimljiva je i njegova izjava o odnosu sa bivšim trenerom Crvene zvezde Duškom Ivanovićem. Novi trener Baskonije, koju predvodi po četvrti put, nije baš omiljen kod Gurovića, koji smatra da se svi njegovi igrači u nekom delu karijere teže povrede.

Upravo je to bio razlog zbog kojeg nije igrao za Duška - iako je imao potpisan predugovor nećkao se oko saradnje sa crnogorskim stručnjakom, kojeg u evropskoj košarci prati glas da je veoma zahtevan. Navodno, Ivanovićevi treninzi su ubitačni i traju satima, što izaziva ogroman napor kod igrača.

"Nisam hteo da se povredim. Neko će vam reći, neko neće. Ja nisam hteo da potpišem za njega, odnosno, imao sam predugovor, ali sam se nećkao jer bih time skratio sebi karijeru. Ne postoji igrač koji nije bio ozbiljno povređen kod njega. U tri meseca nemaš dan slobodno, masakr je svaki dan, pitajte igrače Crvene zvezde, valjda sad smeju da kažu", rekao je Milan Gurović u podkastu "Miljanov korner".

Podsećamo, u nekim od ranijih gostovanja Milan Gurović je otkrio da je verovatno jedini košarkaš koji je odbio Željka Obradovića i njegov poziv da igra u tandemu sa Dejanom Bodirogom. Takođe, popularni "Čiča" pričao je i o tome kako je izgledao njegov prelazak u Crvenu zvezdu nakon što je nosio dres Partizana, a jedan je od retkih igrača koji su otkrivali detalje sa reprezentativnog okupljanja 2005. godine kada se dogodio debakl! 

BONUS VIDEO: