TO JE TO

ŠTA SE DEŠAVA SA SMAILAGIĆEM? STIGLE PRVE INFORMACIJE! Evo gde se nalazi povređeni košarkaš Partizana!

Autor Nemanja Stanojčić

Alen Smailagić je povređen napustio halu u toku meča Split - Partizan i hitno je smeštenu bolnicu.

Izvor: ArenaSport 1 / printscreen

Partizan je pobedio u Splitu, ali je povreda Alena Smailagića sve zabrinula. Trener crno-belih Željko Obradović posle meča otkrio je da je košarkaš odvezen u bolnicu i da se žalio na bol u plućima. Prema nezvaničnim saznanjima MONDA, vesti su ohrabrujuće.

Smailagić je dobio udarac u grudi i zbog toga je uz probleme sa disanjem prebačen na snimanje u bolnicu u Splitu. Oseća bol, ali je u toku večeri krenuo nazad za Beograd i u Srbiji će uraditi dodatne preglede i snimanja. Čekaju se dodatne analize koje će utvrditi tačno stanje.

Ova povreda samo se nadovezala sa postojećim glavoboljama Željka Obradovića, koji u sastavu ionako nema Kevina Pantera i Mateuša Ponitiku. "Nama fale dva igrača, kapiten Panter, koji će biti verovatno van tima i u narednom periodu. Za Ponitku se čini da je blizu da se vrati na treninge, trebaće mu vremena da uhvati ritam. Dva igrača više u rotaciji prave razliku", rekao je Obradović.

U iščekivanju novih vesti o stanju Smailagića, Partizan će doći kući, na pripremu za još jedan zahteva izazov - duel protiv Fenerbahčea u Štark areni u četvrtak.

 BONUS VIDEO: