Košarka

FENERBAHČE BEZ POLA TIMA DOLAZI U BEOGRAD! Željkov kum ima strašan problem pred Partizan!

Autor Dušan Ninković

Turski velikan neće moći da računa na četiri bitna košarkaša.

Izvor: MN Press

Košarkaši Partizana u četvrtak uveče u Beogradskoj areni igraju protiv Fenerbahčea meč sedmog kola Evrolige, a na tom susretu gosti će biti silno oslabljeni. Kako prenose inostrani mediji, velikan turske košarke bez nekoliko izuzetno važnih igrača dolazi u Beograd na megdan ekipi Željka Obradovića.

Grčki trener Dimitris Itudis neće moći da računa na Dešona Pjera pred kojima je duža pauza, ali ni na srpskog reprezentativca Marka Gudurića, Grka Nika Kalatesa koji se dovodio u vezu sa crno-belima i na kraju domaćeg igrača Sertača Šanlija! Bez njih četvorice tim stiže u Beograd, a Gudurić, Kalates i Šanli mogli bi da budu u timu već tokom naredne nedelje.

Ipak, dobri rezultati na početku nove sezone obavezuju Fenerbahče da i bez pomoći nekoliko veoma važnih igrača odigra utakmicu na izuzetnom nivou. Iako nikome nije lako da pobedi Partizan u Beogradu, Turci će pokušati da urade upravo to i ostanu u samom vrhu tabele u Evroligi.

Nakon šest odigranih kola Fenerbahče ima pet pobeda i jedan poraz, a trenutno su u nizu od četiri trijumfa. Sa druge strane, ekipa Željka Obradovića ima učinak od dve pobede i četiri poraza, zbog čega se nalazi na deobi 10. mesta. Isti učinak kao Partizan trenutno imaju Panatinaikos, Crvena zvezda, Efes, Bajern i Baskonija.

BONUS VIDEO: