EVROLIGA

PARTIZAN JE ŽELJKOV TIM, A TO ZNAČI SAMO JEDNO! Itudis protiv kuma u Beogradu: Teška borba je pred nama!

Autor Milutin Vujičić

Dimitris Itudis ima velike probleme, ali se nada da će uspeti da dođe do pobede u Beogradu.

Izvor: MN Press

Dimitris Itudis, veliki prijatelj, kum i bivši saradnik Željka Obradovića, gostuje u četvrtak u Beogradu (20.30) protiv Partizana i to uz veliku glavobolju. Itudis neće moći da računa na nekoliko igrača, za šta Obradović već kaže da neće biti veliki problem zbog toga što imaju veliki igrački kadar, a Grk ističe da ih ipak čeka "teška borba".

"Igramo protiv ekipe koja ima sjajanu okosnicu tima i vrlo dobrog trenera, kao i stručni štab. Partizan, kao i svi timovi koje je vodio Željko Obadović, ne prestaju da se bore do samog kraja. I uvek imaju sjajnu atmosferu u Beogradu. Agresivni su i defanzivno i u napadu. Ključna stvar po nas je da ostanemo u igri do samog kraja i da nastavimo da rastemo kroz principe na kojima radimo i treniramo", rekao je Itudis u najavi utakmice.

"Naravno, za nas će ovo pre svega borba kojom ćemo testirati sebe koliko smo spremni u periodu kada moramo da se nosimo sa povredama igrača. Teška borba je pred nama!", naglasio je trofejni trener Fenerbahčea, koga uvek raduju dolasci u Beograd za koji ga vežu lepe uspomene.

Uz njega je u najavi utakmice govorio i mladi košarkaš Tarik Biberović, od koga se očekuje da dobije šansu u odsustvu nekoliko iskusnijih igrača, a i sam zna da je to pravi izazov za njega, posebno u "Areni".

"Partizan je jako dobar tim i svesni smo kakva nas atmosfera čeka tamo. Moramo se boriti za svaku loptu i držati se plana našeg stručnog štaba. Beležili smo dobre rezultate do sada, ali smo svesni da će nas pobede u gostiam povesti ka našem glavnom cilju. Zbog toga, daćemo sve od sebe i pokušati da izađemo kao pobednici", objasnio je mladi igrač.

BONUS VIDEO: