Kad je dosta?

SAMO MU JE JOŠ ON FALIO, ATAMAN DOVODI I DŽORDANA U DRIM-TIM: Kukao na povrede, kritikovao igrače, opet troši milione!

Autor Nikola Lalović

Nikad dovoljno pojačanja za Ergina Atamana, sada mu uprava dovodi još jednog Amerikanca.

Izvor: MN Press

Nikad dosta pojačanja Erginu Atamanu. Promenio je kompletan tim u Panatinaikosu, onda tokom sezone doveo i nekadašnjeg NBA startera Kendrika Nana, zapretio nekim zvezdama poput Luke Vildoze otkazom, javno kritikovao Huanča Ernangomeza... A sada je naciljao novog Amerikanca! 

Nakon povreda prvo doskorašnjeg igrača Partizana Janisa Papapetrua, a potom i Huanča Ernangomeza potrebno je pojačanje na krilnim pozicijama, a prema natpisima grčkih medija to bi mogao da bude Džordan Ašer. Ovaj 23-godišnji Amerikanac trenutno igra u Australiji, ali je spreman da se vrati u Evropu.

Nakon što je na koledžu nastupao za USC i Džordija Tek on nije biran na draftu. Ipak igrao je letnju ligu za Jutu Džez, a nakon toga je odigrao odličnu sezonu u Turskoj za Bešiktaš odakle ga Ataman dobro poznaje. Nakon kraja sezone ponovo se našao u Letnjoj ligi, ovoga puta kao član Finiksa, ali opet nije uspeo da izbori ugovor u NBA. 

Izvor: Profimedia

Sada je u Australiji i hoće da igra na što višem nivou, a povrede ključnih igrača Panatinaikosa otvorile su mu prostor da u Evroligi dobije ozbiljnu minutažu. Uprkos ogromnim ulaganjima posle šest kola Panatinaikos ima tek dve pobede i daleko je od mesta koje vode u gornji deo tabele i sigurno mesto u plejofu. 

BONUS VIDEO: