BURA!

JA PODRŽAVAM HAMAS!? JE***E SE! Došao u Beograd, pa POBESNEO na Izraelce: Napali mu ženu!

Autor Milutin Vujičić

Zvezda Makabija besna na navijače koji su napali njegovu ženu zbog objave na Instagramu.

Izvor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košarkaši Makabija su već neko vreme u Beogradu zbog oružanih sukoba Hamasa i Izraela, a pravo niotkuda jedan od najboljih igrača ovog tima našao se na meti svojih navijača. U pitanju je američki košarkaš Vejd Bolvin koji je morao da se brani na društvenim mrežama pošto su navijači kluba iz Tel Aviva optužili svoju zvezdu da podržava Hamas, sve zbog objave koju je na Instagramu podelila njegova supruga.

O čemu se radi? Tajdža Boldvin je na Instagramu podelila snimak na kome jedan influenser priča o "deci koju ubijaju bombe u Gazi", što nije bilo po volji navijača Makabija, tako da su odmah "skočili" na svog košarkaša i zahtevali su objašnjenje zašto njegova porodica uopšte sluša drugu stranu.

Počeli su da prete njegovoj supruzi, da ga "prijavljuju" Makabiju, zbog čega je zvezda "Ponosa Izraela" očekivano pobesnela. Objasnio je da se ne uključuje u politička dešavanja, ali želi da raščisti jednom za svagda sa svima.

"Zbog Hamasa moj posao je značio da se moja porodica i ja selimo sa mesta gde smo živeli tri godine. Zbog njih se naš klub bori sa mnogim problemima. Ne možemo da igramo sa navijačima zbog njih i to je dovelo do velikog stresa kod svih u Makabiju. I dalje, uprkos tome, dajemo energiju i sve od sebe za Makabi i državu Izrael. Ako ikada budete tvrdili da podržavam Hamas - Je**e se! Celu karijeru tražim dom i našao sam ga u Izraelu, moja porodica i ja smo dali sve klubu od 7. oktobra i ponosni sno da predstavljamo Izrael", napisao je Amerikanac.

Podsetimo, Makabi je prošle nedelje dočekao Bajern u "Pioniru" u 7. kolu Evrolige i slavio je 93:90.

BONUS VIDEO: