Loše...

SFEROPULOS PROGOVORIO O JAGU I ŠABAZU, VESTI NISU DOBRE: Ne mora pod nož, ali neće se on skoro vraćati!

Autor Nikola Lalović

Janis Sferopulos je otkrio da se Šabaz Nejpir neće uskoro vraćati na teren za Crvenu zvezdu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/X/Pluton/Screenshot

Crvena zvezda je pobedila Fenerbahče sa 31 poenom razlike 87:56 na svom terenu i tako upisala treću pobedu u Evroligi ove sezone, ali nažalost nije moglo bez glavobolje za trenera crveno-belih Janisa Sferopulosa

Već u prvom minutu meča se povredio Šabaz Nejpir koga je Tajler Dorsi udario u nos tokom prodora, a onda je na samom kraju treće četvrtine Jago Dos Santos iskrenuo članak na nozi. Otkrio je na poluvremenu utakmice Sferopulos da je Nejpir morao u bolnicu, a sada je potvrdio loše vesti. Neće Amerikanac skoro na teren...

"Šabaz je slomio nos i sigurno će neko vreme biti van terena. Ne treba mu operacija, to je dobro, ali biće van terena neki duži period", počeo je o jednom od svojih plejeva Itudis, a onda nastavio o drugom: "Jago je istegao članak, doktori ga pregledaju sada, videćemo sutra kako će njegov članak reagovati. Ne znamo da li će igrati protiv Olimpijakosa, ali nije ozbiljna povreda", naglasio je grčki stručnjak. 

Vesti nisu dobre ni kada je dvojac igrača koji su odranije povređeni u pitanju. Protiv Olimpijakosa neće biti ni Hange ni Branka Lazića. "Lazić će sa frakturom koju ima biće van terena duže vreme, Hanga se oseća bolje što se tiče njegovog kolena, ali nije spreman da igra", rekao je Sferopulos.

Naredni meč Crvena zvezda igra u četvrtak od 20:15 sa Olimpijakosom i vrlo malo vremena ima medicinski tim crveno-belih da oporavi makar Jaga kako ne bi Miloš Teodosić ostao jedini klasični plejmejker u sastavu za naredni evroligaški duel. 

BONUS VIDEO: