TU JE

OVO SU PRVE SLIKE ŠABAZA NEJPIRA NAKON NOKAUTA: Sferopulos mu se nije nadao, ali on se pojavio u Areni! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Odmah pošto mu je pružena pomoć u bolnici, Šabaz Nejpir se pojavio u "Areni" da pozdravi svoje saigrače koji su i bez njega savladali Fenerbahče.

Izvor: Printscreen/Sport klub

Crvena zvezda Meridianbet odigrala je možda i najbolju partiju ove sezone i razbila je Fenerbahče za treću pobedu u Evroligi ove sezone. Na kraju, pred punom "Arenom", Zvezda je slavila 87:56 i pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, međutim na meču su se desile dve stvari zbog kojih su pretrnuli navijači.

Prvo je Šabaz Nejpir morao da napusti halu zbog jakog udarca u nos - ispostaviće se i loma zbog kog je završio u bolnici - dok je povredu zaradio i Jago dos Santos. I dok će biti potrebno vreme da se sazna šta je sa Brazilcem, stižu ohrabrujuće vesti oko Nejpira pošto se vratio u "Arenu" odmah posle ukazane pomoći u bolnici i došao je da pozdravi svoje saigrače koji su i bez njega na parketu došli do pobede. Pogledajte prve fotografije Nejpira posle nokauta:

Pretpostavka je da će se Nejpir brzo vratiti na parket i igrati sa zaštitnom maskom, kao što to inače čine brojni igrači sa takvom povredom, a videćemo da li će to biti već u četvrtak protiv Olimpijakosa kada Crvena zvezda gostuje "bratskom" klubu u Atini. Zatim slede mečevi sa Mornarom, Olimpijom Milano i Krkom do kraja novembra.

BONUS VIDEO: