PORUKA

MORAMO TO DA POPRAVIMO! Jago zna šta je najveći problem u igri Zvezde: "Odličan smo tim, ali taj deo..."

Autor Nemanja Stanojčić

Jago dos Santos razgovarao je sa novinarima posle poraza Crvene zvezde.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda Meridianbet odigrala je jednu od najlošijih utakmica u sezoni. U krcatoj "Areni" ubedljivo je izgubila od Armanija (93:71). Posle dobrog prvog poluvremena u drugom delu se igra crveno-belih raspala i tim iz Milana sve to surovo je kaznio.

Pored Miloša Teodosića iz tabora srpskog tima pred medije stao je još Jago dos Santos koji je meč završio sa pet poena. "Loše veče za nas, loša utakmica. Izgubili smo koncentraciju u drugom poluvremenu. Oni su odigrali dobar meč, pogađali su šuteve. Mi nismo igrali odbranu u određenim trenucima" počeo je Jago.

Šabaz Nejpir odigrao je samo tri i po minuta, Teodosić 20, Dos Santos 18, primetno je bilo da Zvezdi fale igrači na spoljnim pozicijama, nema povređenih Adama Hange, Branka Lazića... "Teško je, oni su jako dobri igrači, pomažu i znače timu. Ipak, moramo da napredujemo bez obzira na to ko je na terenu. Ko god je na parketu mora da igra bolje i da se spremimo bolje za naredne mečeve."

Zna Brazilac šta je najveći problem u igri crveno-belih i šta mora da se popravi što pre. "Rekao bih da je odbrana stvar koju možemo i moramo da unapredimo. To nam je potrebno. Mi smo tim koji je odličan kada trči, kada je u tranziciji, imamo više samopouzdanja u napadu, zato moramo da popravimo defanzivu", zaključio je Jago i dodao da je sa njegovim člankom sve u redu i da ne oseća nikakve posledice posle lakše povrede koju je nedavno doživeo.

BONUS VIDEO: