Košarka

JEDNOM VOĐA GROBARA, UVEK VOĐA GROBARA! Ostoja Mijailović dao MEGAFON Matijasu Lesoru! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Emotivan doček za ljubimca navijača crno-belih u Štark areni.

Izvor: MN Press

Francuski košarkaš Matijas Lesor vratio se pred Grobare kao košarkaš Panatinaikosa i na meču protiv Partizana u Štark areni dobio srdačan doček. U prisustvu svojih najbližih, supruge i sina, ljubimac navijača crno-belih ponovo je stao na parket na kojem je sa velikim uspehom igrao dve godine, osvojio titulu i postao jedan od najboljih centara u Evropi.

U četvrtak uveče, on se prvi put vratio u Beograd od odlaska iz Humske, a klub ga je dočekao posebnim poklonom - megafonom. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović uručio mu je taj poklon, kao podsetnik na ono što je radio sa velikom strašću. Redovna je bila scena posle Partizanovih utakmica u kojoj Francuz odlazi pravo među Grobare, uzima megafon i sa njima peva i slavi uspehe.

Posle toliko zajedničkih uspomena, osvajanja titule i uspeha u Evroligi, Partizan je našao neobičan način da mu se oduži i da mu uruči poklon koji će mu sigurno biti jedan od dražih koje je primio u karijeri. Pogledajte kako je rukovodstvo kluba dočekalo Francuza u punoj dvorani na Novom Beogradu:

Lesor je dolazak u Beograd iskoristio i za proslavu rođendana svog sina Matsona sa bivšim saigračima. Na drugi rođendan došli su i košarkaši Partizana, koje Francuz, kako je objasnio, i dalje zove porodicom. Neke veze koje je ostvario u Beogradu biće definitivno duže od trajanja košarkaških karijera.  

BONUS VIDEO:

 (MONDO - M.Š)