Košarka

DA NISAM KOŠARKAŠ, BIO BIH POLICAJAC! Gedraitis otkrio šta sve voli - evo šta je izabrao

Autor Nemanja Stanojčić

Rokas Gedraitis otkrio je i neke zanimljive detalje o sebi.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Rokas Gedraitis i Crvena zvezda dočekuju Efes u Areni (20 časova), pre tog susreta na društvenim mrežama srpskog kluba pojavio se jedan zanimljiv snimak. Na njemu litvanski košarkaš odgovara na neka leksikonska pitanja i otkriva neke interesantne stvari o sebi. Tako je, između ostalog, otkrio i da bi bio policajac da nije košarkaš.

U kratkom klipu koji je objavljen na društvenim mrežama Rokas je uglavnom pričao o stvarima koje nemaju direktne veze sa igrom pod obručima. Ispričao je da je bio visok između 145-150 centimetara u prvom razredu, da je prvi put zakucao sa 17-18 godina, da mu je istorija omiljeni predmet bila u školi.

"Šta bi bio da nisam košarkaš? Policajac", sa osmehom je odgovorio Gedraitis i potom dodao da više voli picu od roštilja, kafu od čaja, "Harija Potera" od "Gospodara prstenova" i "Soni plejstejšn" od "Iksboksa". Za kućnog ljubimca ima psa, maltezera, od osam godina. Na kraju, na pitanje da otkrije nešto o sebi što niko ne zna počeo je da se smeje. "Svi znaju sve o meni", zaključio je Gedraitis.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: