Podržava ga

SFEROPULOS KRENUO, PA SE VRATIO DA BRANI ŠABAZA: Lice mu je NADUVENO, ne znate kako je...

Autor Nikola Lalović

Šabaz Nejpir se vratio na teren, ali se i dalje muči sa formom. Ipak Janis Sferopulos i dalje veruje u njega! Na samom kraju konferencije za medije posle meča sa Efesom već je bio krenuo Grk, a onda je seo da objasni šta se dešava sa njegovim plejmejkerom.

Izvor: MN Press

Šabaz Nejpir se prvi put posle loma nosa u meču sa Fenerbahčeom vratio na teren u Evroligi i nije izgledao previše dobro. Doduše bilo je to mnogo bolje nego pre nekolio dana kada je u ABA ligi protiv Krke proveo 19 minuta na terenu, a za to vreme ostao bez poena. Tada je šutnuo tri trojke, sve tri je promašio, imao tri skoka, dve asistencije i po jednu ukradenu i izgubljenu loptu. 

Sada je u pobedi nad Efesom u Evroligi igrao 14 i po minuta, postigao je sedam poena, uz dve pogođene dvojke iz četiri puta, jednu trojku iz četiri pokušaja, dva skoka, dve asistencije, dve ukradene i jednu izgubljenu loptu. Posle meča je o njemu pričao i trener Janis Sferopulos koji je istakao da je samim pojavljivanjem na terenu Nejpir pokazao veliku požrtovanost.

"Šabaz sada ima problem sa maskom. Nije lako igrati sa maskom. Trudi se i daje sve od sebe. Čim je polomio nos i čim je udaren odmah je hteo da igra. To pokazuje koliko nas poštuje. Sada se bori da uđe u ritam posle problema koji je imao i povrede. Nje lako da igrate sa maskom, nije lako da igrate kada vam je lice naduto, mislim da je jako teško da se igra sa polomljenim nosem. Mislim da je danas bio mnogo bolji nego u prethodnim mečevima koje je igrao sa polomljenim nosem", kratko je prokomentarisao njegovo stanje Janis Sferopulos. Pogledajte kako je Nejpir izgledao nakon loma nosa u meču sa Fenerbahčeom: 

Sledeću priliku da pokaže da podiže formu imaće za manje od dva dana već u nedelju. Tada od 19 asova crveno-beli dočekuju Cibonu i probaće da pobedom ostanu na vrhu tabele u ABA ligi. 

(MONDO, N.L)

BONUS VIDEO: