KREĆE

EVROLIGA OTKRILA GDE SE IGRA FAJNAL-FOR, POZNATE I CENE KARATA: Mogu li Partizan i Crvena zvezda do same završnice?

Autor Nemanja Stanojčić

Evroliga objavila je da 19. decembra kreće prodaja karata za završni turnir...

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Evroliga pušta u prodaju karte za fajnal-for! U zvaničnom saopštenju saopštila je da od 19. decembra u 9 časova počinje prodaja, a da će pretprodaja biti dan ranije. Domaćin završnog turnira elitnog evropskog takmičenja je Berlin od 24. do 26. maja 2024. godine. Biće to treći put da se održava baš u ovom gradu, pošto je bio domaćin i 2009. i 2016. godine.

Ono što najviše zanima srpske navijače jeste da li Partizan i Crvena zvezda mogu da dođu do same završnice? Crno-beli prošle sezone bili su blizu, ali su izgubili od Real Madrida u četvrtfinalu i pored vođstva od 2:0 u seriji. Kada je u pitanju trenutna sezona tim Željka Obradovića nalazi se na skoru 5-6, sastav Janisa Sferopulosa je na 4-7 i ove nedelje igra se duplo kolo.

Kada je u pitanju cena karata za tribine za spomenuti događaj, karte za sve četiri utakmice (dva polufinala i mečevi za treće i prvo mesto), kreću se od 57,25 evra po meču (229 evra ukupno) do 177 evra po meču (709 ukupno), dok su karte za određene sektore znatno skuplje, o čemu više možete da pogledate na ovom linku.

Podsetimo, Evroliga je promenila pravila i uvela plej-in turnir, što znači da će prvih šest timova direktno u četvrtfinale, dok će ekipe od 7. do 10. mesta igrati dodatne mečeve na turniru koji će odlučiti poslednja dva učesnika.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: