Košarka

LEGENDA ZVEZDE KOJOJ SU PARTIZANOVCI APLAUDIRALI: Opet izlazi pred Grobare, poslednja poruka pred punu Štark arenu

Autor Mladen Šolak

Srpski trener se oglasio uoči evroligaškog okršaja protiv crno-belih.

Izvor: MN Press

Partizan u utorak počinje "duplu" evroligašku nedelju utakmicom protiv Monaka u Štark areni od 20.30 časova. Tim iz kneževine predvodi srpski trener Saša Obradović, legenda Crvene zvezde, srpske košarke i bivši trener crveno-belih, koji je prilikom dolaska u Štark arenu bio dočekivan aplauzima navijača Partizana.

Pred još jedan duel protiv tima Željka Obradovića, njegov prezimenjak otkrio je kakav meč očekuje. "Počinjemo veoma zgusnutu i napornu nedelju u punom sastavu. Partizan ima prednost svojih navijača, koji će reagovati na svaki pokret i na svaku odluku. Biće to meč sa visokom energijom", rekao je srpski stručnjak, koji je prošle sezone vodio ekipu do trećeg mesta u Evroligi.

Monako dolazi u Beograd kao trećeplasirani na tabeli, sa skorom 7-4 i nakon uzastopnih pobeda protiv Olimpijakosa kod kuće i Baskonije u Vitoriji. Obradovićeva ekipa ove sezone je već gostovala u Štark areni i u njoj savladala Crvenu zvezdu Meridianbet.

"Partizan je doveo neke nove igrače i može da računa na Pantera, koji se vratio na teren. Način na koji su pobeidli Panatinaikos i Fenerbahče u završnici utakmica dao im je veliko samopouzdanje. To je veliki šok", rekao je Obradović.

U najavi meča, trener Partizana Željko Obradović rekao je da crno-beli neće moći da računaju na svog centra. Srpski tim dočekuje okršaj u utorak sa skorom 5-6.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: