Evo ga tu!

BIO KAPITEN SRBIJE, POČEO U ZVEZDI, SAD GLEDA PARTIZAN U ARENI!

Autor Nikola Lalović

Aleksandar Kolarov je još jedan poznati fudbaler koji je stigao u "Beogradsku arenu" da gleda košarkaše Partizana.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Na svakom meču Partizana u Evroligi mogu da se vide poznati fudbaleri, pa smo tako gledali Bastijana Švajnštajgera, Ivana Perišića, Mateusa Saldanju, a sada smo odmah pored terena na meču sa Monakom videli i Aleksandra Kolarova! 

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije počeo je fudbalsku karijeru u Crvenoj zvezdi, ali nikada nije obukao dres crveno-belih u seniorskoj konkurenciji. Šansu je dobio u Čukaričkom zatim je nastupao za OFK Beograd, a onda je otišao u Lacio. Tu je proveo tri godine, a najveći trag ostavio je u Mančester sitiju u kome je igrao sedam godina i gde je upisao 247 mečeva uz 21 gol. Zatim je prešao u Romu i posle tri godine tu je za dve godine u Interu završio karijeru.

Za reprezentaciju Srbije igrao je 12 godina, skupio je 93 nastupa i dao 11 golova, a u karijeri ima osvojene dve Premijer lige, jednu Seriju A, jedan kup Italije, dva Superkupa Italije, dva FA kua i jedan Komjuniti šild. Ne eksponira se previše u javnosti otkako je završio karieru, ali je sada viđen u ArenI! 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: