Čestitamo!

NAJLEPŠA SRPSKA KOŠARKAŠICA JE TRUDNA: Višnja pokazala stomak na Instagramu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Višnja objavila fotografije na kojima drži ruke preko trudničkog stomaka.

Izvor: Twitter/cherry._77/printscreen

Najlepša srpska košarkašica Višnja Stefanović podelila je lepe vesti na svom Instagram nalogu - u objavi na toj društvenoj mreži ona je pratiocima saopštila da je trudna! Uz poruku "Odbrojavanje..." Višnja je podelila tri fotografije na kojima je primetan trudnički stomak, a nije poznato kada se očekuje da postane majka.

Prethodnih godina o Višnji Stefanović pričalo se i pisalo zbog talenta koji poseduje, ali i veoma atraktivnog fizičkog izgleda. Košarkašica visoka 190 centimetara privukla je pažnju ljubitelja sporta veoma lepim licem, a zbog fotografija na društvenim mrežama mnogi su je proglasili najlepšom srpskom košarkašicom.

Višnja ne otkriva previše detalja o svom privatnom životu na društvenim mrežama, pa mnogi nisu ni znali da je u dugogodišnjoj vezi, ali sada je jasno da je u narednom periodu nećemo gledati na terenu. Pogledajte kako Višnja izgleda:

Pored lepote, Višnja je i veoma uspešna na košarkaškom terenu. Pažnju je skrenula na sebe dok je igrala za Art basket, kada je bila MVP završnog turnira Kupa Milana Cige Vasojevića. Nakon toga je obukla dres podgoričke Budućnosti, gde je takođe igrala sa mnogo uspeha, a primetili smo je i na utakmicama ABA lige kada je bodrila svoje kolege.

Stefanović je prošla mlađe kategorije reprezehntacije Srbije i često bila među nosiocima igre nacionalnog tima. Svojevremeno je dobila poziv Marine Maljković u seniorsku selekciju, ali... Zbog trudnoće i porođaja košarkaška karijera će morati malo da sačeka - Višnja sada ima druge prioritete u životu.

(MONDO/D.N.)

BONUS VIDEO: