IPAK NIŠTA

TREBA ZVEZDI KAO "OZEBLOM SUNCE", ALI NE DOLAZI: Ništa od povratka na Mali Kalemegdan!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda će na drugom mestu morati da potraži pojačanje koje će poboljšati odbranu.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda Meridianbet se veoma muči ove sezone u Evroligi i navijači veruju da je potrebno "osvežiti" tim kako bi sa novom energijom uspeli da se podignu, međutim sada je jasno da tu energiju neće doneti Ostin Holins. Amerikanac se prethodnih dana dovodio u vezu sa povratkom na Mali Kalemegdan, pre svega kako bi popravio užasnu odbranu crveno-belih, ali sada je jasno da nema ništa od njegovog dolaska.

Prema informacijama iz Litvanije, Holins sada pregovara sa Žalgirisom i ostali su još samo pojedini detalji nakon čega će saradnja biti osvaničenja, javlja Jonas Lekšas. Prethodno se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, ali i sa CSKA iz Moskve, sa kojim doduše ne može da igra Evroligu.

Holins (32, 193 cm) je inače slobodan agent pošto je raskinuo letos ugovor sa Makabijem, pre svega zbog povreda koje su ga zaustavile da ponovi formu iz dresa Crvene zvezde za koju je igrao tokom 2021/22. Osvojio je triplu krunu sa Zvezdom, a pre toga je igrao još za Zenit, ali i u Nemačkoj, Finskoj i Francuskoj, za manje poznate klubove koje su ga preporučili da dođe na najvišu scenu u Evropi.

Za sada nema informacija da li će se Crvena zvezda okrenuti drugim rešenjima, ali je evidentno da ima problema na bekovskoj poziciji gde je već duže vreme povređen Adam Hanga, dok se tek nedavno vratio Branko Lazić.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)