REAKCIJA

SKANDAL TRESE EVROLIGU! "Sudija mi rekao - PLATILI SU, ne smeš to da radiš!"

Autor Nemanja Stanojčić

Majk Džejms besan je na sudije zbog pojedinih odluka u Evroligi.

Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Majk Džejms (33) jedan je od najboljih košarkaša u Evroligi, blista na parketu, ali u isto vreme se ne libi da kaže ono što misli i van terena. Često koristi društvene mreže da se oglasi, pa je tako otvoreno spomenuo sudije i izrazio je nezadovoljstvo zbog određenih odluka.

Ovog puta razlog je bila tehnička koju je dobio u porazu Monaka od Fenerbahčea (86:74). Pred kraj druge četvrtine Amerikanac je pogodio trojku, to je proslavio tako što je uputio poruku navijačima koji su mu zviždali, a sudija mu je za to dao tehničku. "Odlična utakmica Fenera, mi nismo zaslužili pobedu. Međutim, moram da pričam o ludoj tehničkoj koju sam dobio. To je izmišljeno s*anje, nikad za to nisam čuo. To je sramota i smešno je. Morate da radite bolji posao, to je sve", napisao je Džejms na Tviteru.

Nedugo posle toga je prokomentarisao i dešavanja sa meča između Olimpijakosa i Valensije gde je navijač grčkog tima dobio doživotnu suspenziju zato što je vređao sudiju na rasnoj osnovi. "Sudija mi je rekao da mi nije dozvoljeno da gledam ka publici, a navijačima je dozvoljeno da kažu šta god hoće zaot što su platili kartu. To je užasan pogled na sport. To što si kupio ulaznicu ti ne daje pravo da budeš dr*adžija", poručio je Džejms.

Na spomenute objave javili su se i mnogi navijači Partizana koji su ga zvali da se pridruži ekipi Željka Obradovića. Bilo je spekulacija da bi mogao da dođe i letos, ali do dogovora na kraju nije došlo.

Izvor: Printscreen/Twitter/Mike James

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: