HIT

SRBIN SE MUČI U NBA LIGI, A DEVOJKA GA "PECKA": Javila se na Instagramu i otkrila zbog čega je Aleksej ignoriše

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksej Pokuševski se muči u NBA ligi, a njegova devojka ga "pecka" na društvenim mrežama.

Izvor: MN Press/Instagram/screenshot

Aleksej Pokuševski (21) ove sezone ne uspeva da se nametne u Oklahomi. Kada je doveden plan je bio da bude jedan od lidera novog talasa Tandera, umesto toga skoro pada uopšte ne igra. U decembru je na parketu proveo ukupno tri minuta i to protiv Lejkersa, kada je sve bilo gotovo.

Na parketu mu ne ide, ali zato van terena uživa. Njegova devojka Joana Lau ga je na društvenim mrežama "pecnula" zato što je odlučio da gleda evroligaški meč između Olimpijakosa i Valensije umesto da joj posveti pažnju. Tako je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je napisala da je grčki tim za njega bitniji od nje.

Njih dvoje su u vezi dugo, bila je uz njega i kada je izabran na draftu 2020. godine kao 17. pik. Pre odlaska u Ameriku igrao je baš za Olimpijakos i tamo je postao i najmlađi igrač koji je debitovao u Evroligi u crveno-belom dresu sa 17 godina i 83 dana. Nadmašio je Jorgosa Printezisa umesto koga je baš kročio na teren protiv Bajerna u martu 2019. godine.

U prvoj sezoni odigrao je 45 mečeva, 28 kao starter, u drugoj je igrao 61 meč, 12 kao starter, a prošle sezone je započeo 25 mečeva, ali je zbog problema sa povredama odigrao samo 34 utakmice. Ove godine je odigrao ukupno 6 mečeva i prosečno je beležio 5,7 minuta. Da će tako biti moglo je da se nasluti pred start sezone kada nije dobio novi ugovor sa Oklahomom. Kroz nešto slično prolazi i Vasilije Micić koji se nije nametnuo u najjačoj ligi na svetu...

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: