PRVE INFORMACIJE

PORAZ PARTIZANA I DVE POVREDE! Muke za Obradovića - evo kakvo je stanje sa Doužerom i Smailagićem!

Autor Nemanja Stanojčić

Alen Smailagić i Pi Džej Doužer povredili su se na utakmici u Zadru.

Izvor: Arenasport

Partizan je ubedljivo izgubio u Zadru (84:68), ali to nije najveći problem za crno-bele. Dodatni razlog za zabrinutost su povrede Alena Smailagića i Pi Džej Doužera. Njih dvojica završili su meč ranije, u poslednjem kvartalu. Prema nezvaničnim informacijama MONDA povrede nisu teže prirode i to je svakako odlična vest za Željka Obradovića.

Prvo se povredio američki košarkaš na oko osam minuta pre kraja utakmice. Domaći tim imao je napad, on se okliznuo na reklamu koja se nalazila na parketu, pao je na parket i uhvatio se za koleno sa bolnom grimasom. Saigrači su mu odmah prišli, kratko je porazgovarao sa njima i ohrabrujuća vest je to što je sam ustao i otišao na klupu.

Veća briga bila je zbog Smailagića. Srpski centar je na oko šest minuta pre kraja nagazio na nogu Drežnjaka i seo na parket. Po reakciji i grimasi videlo se da stvari nisu ni malo naivne, meč je prekinut, lekari su odmah otrčali do njega. Za razliku od Doužera, on nije mogao da stoji na nogama. Bila mu je neophodna pomoć, jer nije mogoa da se osloni na nogu.

Prve informacije su dobre, ostaje da se vidi da li će biti u konkurenciji za meč protiv Virtusa iz Bolonje u četvrtak (18.30 u Areni). Obradović neko vreme neće moći da računa na povređenog Aleksu Avramovića, ali je umesto njega stigao Džejlin Smit koji zbog pravila Evrolige ne može da igra protiv italijanskog tima i očekuje se da će debitovati protiv Mornara u Baru (30.12).

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: