Košarka

HRVAT ZAPEVAO U UŽIVO PRENOSU POSLE PORAZA PARTIZANA! Burno proslavio pobedu Zadra, pevao Isusu i Devici Mariji!

Autor Nikola Lalović

Hrvatski komentator nije krio da navija za Zadar i burno je proslavio poraz Partizana.

Izvor: Profimedia/IMAGO

Partizan je upisao četvrti poraz ove sezone u ABA ligi pošto je u Zadru domaćin bio bolji od crno-belih 84:68 u 13. kolu. Videli smo neverovatno izdanje Luke Božića sa 26 poena, 9 skokova i 9 asistencija, a u Hrvatskoj je ova pobeda itekako proslavljena.

Na tribinama "Višnjika" je preko 8.500 navijača slavilo veliku pobedu, a na televiziji je mogla da se čuje pesma! Poznati hrvatski komentator Domagoj Pancirov zapevao je božićnu pesmu! Prvo je pred meč rekao "Ovo treba da bude veče božićnih pesama! Ljudi znaju da ću navijati za Zadar, ali uz dužno poštovanje prema Partizanu", a onda je nakon pobede zapevao poznatu katoličku božižnu pesmu "Narodi nam se".

"Narodi nam se kralj nebeski
Od Marije, čiste Djevice.
Na tom mladom ljetu veselimo se,
Mladoga Kralja mi molimo", pevao je u uživo prenosu ovaj rođeni Zagrepčanin, inače poreklom iz Primoštena, sela između Trogira i Šibenika, jadranskom obalom južno od Zadra. Poslušajte: 

 Partizan je posle ovog poraza ostao na trećem mestu na tabeli ABA lige sa devet pobeda i četiri poraza. Prva je Crvena zvezda sa skorom 12-1, druga je Cedevita Olimpija sa 10-3, a Zadar je nastavio sa odličnim igrama i sada je šesti sa 7-6. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: