Emotivno!

"ŠTA SMO SVE PROŠLI? DOĐE MI DA PLAČEM!" Ostoja Mijailović: Kažem vam, VERUJTE u Partizan!

Autor Dušan Ninković

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otvorio dušu na novogodišnjem koktelu crno-belih.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Uspešnu sportsku godinu kraju privode i košarkaši Partizana - iako oni neće imati mnogo prilike za odmor jer već u prvim danima 2024. godine igraju duplo kolo Evrolige, izabranici Željka Obradovića dobili su malo prostora da se opuste. Košarkaški klub Partizan održao je novogodišnji koktel na kojem je predstavljen i kalendar za narednu godinu, a predsednik Ostoja Mijailović održao je govor o svemu što je urađeno.

Po rečima prvog čoveka kluba, 2023. godina bila je uspešna jer je Partizan osvojio trofej u regionalnom takmičenju, bio primetan na društvenim mrežama i igrao pred velikim brojem navijača u Beogradskoj areni. Zbog svega što je urađeno od kako je stigao na čelo kluba došlo mu je i da zaplače!

"Sedmi put se obraćam sa ovog mesta i kada pomislim na sve šta smo prošli... Od ponora do ozbiljne organizacije, najiskrenije - plače mi se! Verujem da je tako i sa mojim saborcima. Ova godina bila je uspešna, dočekali smo skoro 500.000 ljudi u Areni, imali smo ogroman broj pregleda na društvenim mrežama. Posle osam godina osvojena je ABA liga što je veliki uspeh. Zahvalan sam svima koji su bili tu prošle sezone. Ova sezona počela je uspešno, ali je u ABA ligi bilo nekih poraza. Zato želim svima da kažem da veruju u Partizan, da ne sude na pola sezone, na kraju sezone ćemo svoditi račune. Svima bih poželeo srećne praznike", rekao je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović.

Košarkaši Partizana su na novogodišnjem koktelu predstavili kalendar za narednu sezonu - među onima koji su obeležili slavlje crno-belih pred praznike našao se i Igor Duljaj. Trener fudbalera Partizana danas je prvo bio na koktelu sekcije koju trenira gde je opušteno razgovarao sa novinarima, a zatim se preselio i na drugu proslavu i tako pokazao zajedništvo među različitim klubovima sportskgo društva Partizan!

(MONDO/D. N./N. S.)

BONUS VIDEO: