Blizu je!

KADA SE VRAĆA AVRAMOVIĆ? SAD JE JASNIJE! Navijači ga čekaju, Aleksa kaže: "DAĆE BOG!"

Autor Dušan Ninković

Reprezentativac Srbije Aleksa Avramović mogao bi uskoro da bude veliko pojačanje Željku Obradoviću.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović mogao bi uskoro ponovo da se nađe na pšarketu, u crno-belom dresu! Nakon teške povrede koju je doživeo početkom decembra, energični bek dobro se oporavlja, pa bi mogao da zaigra i pre prvobitnih prognoza o datumu eventualnog povratka. Avramović se na novogodišnjem koktelu Partizana pojavio bez štaka, što je dobar znak za sve navijače Partizana!

U kratkom razgovoru sa predstavnicima medija Aleksa je istakao da će njegov povratak na teren zavisiti od medicinskog tima Partizana, ali da je njegova noga u sve boljem stanju! "Dobro je noga, počeo sam da hodam pre nedelju dana. Bilo je bolno u tom prvom periodu, ali Bogu hvala nemam nikakvih vitalnih oštećenja, tako da ću biti uskoro na terenu. Kad će to biti zavisi od medicinskog tima i lekara, predvođenim Momčilom Jakovljevićem, ali se nadam da ću uskoro biti na terenu", rekao je Avramović i na opasku da bi bilo dobro da ga u 2024. godini zaobiđu povrede dodao: "Daće Bog!"

Podsećamo, Aleksa Avramović povredio se sedmog decembra na utakmici protiv Olimpije iz Milana u Beogradskoj areni. Crno-beli su na tom meču izveli spektakularan preokret, iako je on morao da napusti parket. Naravno, borbeni bek želeo je da nastavi meč, ali se ispostavilo da je povreda preteška i da je pauza obavezna - a na tom meču igrao je sa maskom preko lica zbog polomljenog nosa protiv Cedevita Olimpije.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: