Spektakl!

POBEDILI PARTIZAN - DOČEKANI KAO ŠAMPIONI! Stigli kući, pa ostali u šoku zbog SVOJIH navijača! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Navijači Virtusa sačekali navijače nakon pobede u Beogradu.

Izvor: Twitter/VirtusSegafredo/printscreen

Košarkaši Virtusa zabeležili su veliku pobedu u Evroligi - u Beogradskoj areni savladali su Partizan (77:75) i tako pokazali zašto su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela takmičenja. Crno-beli iz Bolonje "preživeli" su šut za pobedu Frenka Kaminskog, a čim su stigli u Bolonju imali su prilike da vide koliko to znači njihovim navijačima.

Na zvaničnim profilima italijanskog kluba osvanuli su snimci sa aerodroma, gde su desetine ljudi čekale igrače Virtusa. Zajedno su pevali nakon pobede nad Partizanom, a igrači italijanskog kluba dočekani su kao heroji nakon pobedeu Beogradu, protiv tima koji bi mogao da im bude ozbiljan konkurent za poziciju u ligaškom dela sezone ili u četvrtfinalu Evrolige.

Doček na aerodromu bio je prelep gest navijača, a mnogo je značio igračima Virtusa. Oni su prvo bili u šoku, a zatim su snimali sve što se dešava nakon izlaska iz aviona. Pogledajte kako je izgledao doček za igrače među kojima je i srpski reprezentativac Ognjen Dobrić:

Ekipi Virtusa ovo je bila 12. pobeda u sezoni, uz pet poraza, i pomalo neočekivano nalaze se na drugom mestu na tabeli. Ispred njih je samo madridski Real, koji u ligaškom delu sezone igra veoma dominantno i trenutno ima skor 16-1. Ipak, to i nije iznenađenje koliko je uspeh tima iz Bolonje šokirao sve ljubitelje košarke u Evropi - nakon što su pred sam početak sezone promenili trenera i umesto Serđa Skariola angažovali Luku Bankija, momci iz Bolonje su dobili novu snagu i postali sila u Evroligi!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: