Pošteno!

NASMEJAO SE LEPOTICI, KRIKNUO, PA POBEGAO IZ KADRA! Poznati košarkaš napravio haos, a novinarka u čudu!

Autor Dušan Ninković

Grčki košarkaš Nik Kalates napravio neobičan potez dok je pričao sa prelepom novinarkom.

Izvor: Twitter/BasketNews_com/printscreen

Utakmice Evrolige poslednjih godina veoma su zanimljive i zbog atraktivnih devojaka koje često možemo videti pored terena ili ispred kamera, dok uzimaju izjave nekim od najboljih košarkaša na kontinentu. Grčka novinarka Dora Panteli već ima reputaciju jedne od najlepših novinarki u Evropi, a njenim koracima mogla bi i Deniz Aksoj iz Turske, kojoj su povereni mečevi tamošnjih timova.

Nakon pobede Fenerbahčea nad Efesom (89:84) Deniz je popričala sa grčkim košarkašem nikom Kalatesom i imala je zanimljivo pitanje za njega. Želela je da sazna zašto saigrači plejmejkera zovu "ćelavi orao", a to je bilo izuzetno zabavno i Niku - prvo se nasmejao, zatim kriknuo i na kraju pobegao iz kadra. Pogledajte kako izgleda Deniz Aksoj od koje je pobegao Nik Kalates:

Inače, Deniz nije samo veliki košarkaški zaljubljenik - često je na fudbalskim utakmicama kako u Turskoj tako i širom Evrope, ali je ipak igra pod obručimam kod nje broj jedan. Tako se na njenom Instagram profilu mogu pronaći fotografije pored grba Partizana kada je gostovala u Beogradu ili objave posvećene Nikoli Jokiću čiju igru obožava. Ovako se snašla pored Kalatesa:

Podsećamo, košarkaška Evropa od sinoć priča i o srpskoj lepotici koja se pojavila na meču Panatinaikosa i Crvene zvezde. Odbojkašica Milica Tasić (24), nekadašnji srednnji bloker Zvezde, ovog puta gledala je košarkašku utakmicu u zelenom dresu, zbog svog dečka Luke Vildoze kojeg je pre nekoliko meseci upoznala dok je igrao u Beogradu. Pogledajte kako izgledaju zajedno:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: