INTERESANTNO

ZVEZDAŠI GA ČEKAJU, ALI POSTOJI JEDAN PROBLEM! Da li će se sjajni šuter vratiti u Beograd? Stigla najnovija informacija

Autor Nemanja Stanojčić

Bili Beron neće moći na teren najmanje još dve do tri nedelje.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda Meridianbet pravi "čistku" u klubu, otišli su Marko Simonović (pozajmica u Bešiktaš), Ognjen Kuzmić (raskid ugovora, potpisao za FMP), Šabaz Nejpir (prešao u Armani), navodno bi moglo da bude još promena. Jedna od želja navijača je Bili Beron (33).

Fanovi srpskog kluba već neko vreme zovu sjajnog američkog šutera da napusti Milano i da se vrati u Beograd. Da li će se to dogoditi? Nije još poznato, ali se jedna stvar zna. Beron je povređen, ima problem sa laktom i neće moći da igra najmanje još dve do tri nedelje. Hoće li rizikovati crveno-beli s obzirom na veliku borbu koja ih čeka za mesto u plej-ofu Evrolige.

Beron je krajem 2022. godine posle pobede Armanija imao i raspravu sa navijačima kada je dao odlučujuću trojku u "Pioniru", pa je dobio uvrede sa tribina. Deluje da su se stvari od tada promenile i da su mu oprostili na reakciji koju je imao posle tog pogotka. Pre toga bio je jedan od miljenika navijača.

Čeka Zvezdu večiti derbi sa Partizanom večeras u "Areni", a onda ima ključne mečeve u elitnom takmičenju i duele sa Asvelom, Armanijem, Baskonijom, Albom i Valensijom...

(MONDO - N.S)

BONUS VIDEO: