PORUKA

VRHUNAC RIVALSTVA DVA KLUBA: Evo šta je Doužer rekao posle PORAZA

Autor Nemanja Stanojčić

Pi-Džej Doužer je posle poraza u derbiju govorio o tome kako je doživeo meč protiv Zvezde.

Izvor: Printscreen/MONDO

Partizan je ubedljivo poražen u večitom derbiju i to je deveta izgubljena utakmica tima Željka Obradovića, u 19. kolu elitnog takmičenja. Ništa nije polazilo za rukom crno-belima, imali su vođstvo samo na početku meča (4:3), što najbolje govori koliko su crveno-beli dominirali u "Areni".

Po završetku susreta Pi Džej Doužer dao je svoje viđenje dešavanja na parketu. "Oni su igrali veoma dobro, mi smo prekasno shvatili kako treba da igramo. Ovakva utakmica bila nam je potrebna da izvučemo pouke. Defanzivno smo bili slabi, kada igramo dobro u odbrani, onda bolje igramo u napadu, od toga sve kreće", rekao je Doužer koji je meč završio sa 12 poena, četiri ukradene i po tri asistencije i izgubljene lopte.

Na pitanje o atmosferi na tribinama dao je izjavu koja je naljutila mnoge navijače Partizana. "Uživao sam u atmosferi, bilo je zabavno, voleli bismo da je ishod drugačiji, ali je ambijent sjajan, lepo iskustvo za mene, vrhunac rivalstva dva kluba."

Ističe da ishod meča nema preveliki uticaj na tim. "Važna je utakmica zbog rivaliteta i svega, želimo da pobeđujemo, ali na kraju dana to je jedna utakmica, moramo da se postaramo da se ne dogodi još dva ili tri puta."

Uveren je da će sve doći na svoje. "Moramo odbranu da popravimo, ostalo će doći samo po sebi", zaključio je Doužer.

(MONDO - N.L./N.S.)

BONUS VIDEO: