Užas...

KATASTROFA ZA ZVEZDU - POVREĐEN MILOŠ TEODOSIĆ?! Navijače ovaj snimak boli više od poraza! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš Miloš Teodosić teško se kretao nakon poraza Zvezde od Cedevita Olimpije.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda je u Ljubljani poražena od Cedevita Olimpije u 15. kolu ABA lige, ali to može da bude i manje loša vest za navijače srpskog kluba. Snimak sa društvenih mreža pokazuje da je povređen Miloš Teodosić! Iskusni plejmejker tokom meča se požalio na povredu, a na video zapisu može se primetiti kako teško hoda dok ulazi u klupski autobus.

Teodosić je pokušao da prekine jednu kontru Cedevita Olimpije, a tom prilikom nagazio je na stopalo protivničkog igrača. Završio je na parketu, odmah se uhvatio za zglob i sa bolnom grimasom na licu se kasnije uputio ka klupi. U nastavku meča vratio se na teren, ali je delovalo da postoji problem - što je kasnije i potvrđeno snimkom koji kruži društvenim mrežama. Pogledajte ga:

Teodosić nije bio impresivan u Ljubljani, ali je u prethodnom periodu pokazao fantastičnu formu - impresivnom partijom srušio je Makabi u hali "Aleksandar Nikolić", bio je važan šraf na gostovanju Fenerbahčeu u Istanbulu, a zatim i na domaćem terenu protiv Partizana. Kada se ima u vidu da Zvezdi sledi novo duplo kolo Evrolige - ogstovanja Asvelu i Olimpiji iz Milana, svaka povreda može da bude ključna za nastavak sezone.

Podsećamo, talentovani plejmejker Nikola Topić povredio se na meču protiv Partizana u Evroligi. Klub je već saopštio da najtalentovanijeg srpskog košarkaša čeka pauza duža od mesec dana, a izostanak Miloša Teodosića u tom periodu bio bi preveliki hendikep. Janis Sferopulos bi ostao samo sa jednim plejmejkerom u timu, a Jago dos Santos morao bi da dobija pomoć od bekova - Nemanje Nedovića i Adama Hange.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: