Košarka

ŠABAZE, VIDI ŠTA JE MAGIJA! TEO IZVEO NEMOGUĆE: Zviždao mu ceo Milano, a onda su morali da se poklone GENIJU! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Miloš Teodosić vidi pas, tamo gde ga niko ne vidi. Uživajmo u njegovoj igri, dok je još na terenu.

Izvor: Instagram/crvenazvezdakk

Rokas Gedraitis je za poluvreme ubacio 15 poena, Džoel Bolomboj i Nemanja Nedović po osam, Luka Mitrović četiri, Dejan Davidovac i Adam Hanga po tri... A opet je Miloš Teodosić sa dva poena i dve asistencije uspeo da ostavi največi utisak u prvom poluvremenu meča Crvene zvezde i Olimpie iz MIlana.

Sjajni plejmejker crveno-belih je za deset minuta na terenu upisao samo dva poena i dve asistencije, ali je bio prvo ime prvog poluvremena! Na sjajan način je predvodio tim Zvezde, a jedna njegova asistencija će sigurno završiti na špicama! 

To je bilo dodavanje za tri poena Dejana Davidovca kada su dva igrača Olimpije probala da ga pritisnu, ali nekadašnji kapiten Srbije je uspeo da izvede pravu magiju - da baci nemoguć pas ka saigraču koji je bio potpuno otvoren. Nemoguć za mnoge. ne i za njega.... Uživajte!

 Kao bivšem dugogodišnjem igraču Virtusa iz Bolonje, velikog rivala Olimpije, Milošu Teodosiću je priređen dosta buran doček kada je izviždan na početku meča. Ipak, posle ovakvih poteza morali su da mu se poklone. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: