Nije dobro...

ZVEZDA SE OGLASILA - POVREĐENI NEDOVIĆ I TEODOSIĆ: Otkriveno koliko odsustvuju, vesti nisu dobre!

Autor Nikola Lalović

Oglasio se klub sa Malom Kalemegdana i potvrdio da su tri košarkaša Crvene zvezde povređena u meču sa Olimpijom iz Milana u Evroligi.

Izvor: Savino Paolella/IPA Sport/ipa-ag / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crvena zvezda je savladala Olimpiju iz Milana na gostovanju u Evroligi i tako je uspela ponovo da uđe u red timova koji se nadaju plasmanu u doigravanje, ali skupo je plaćena ta pobeda. 

Kajl Hajns je u samo tridesetak sekundi uspeo da sa utakmice izbaci tri igrača crveno-belih, a sada se Crvena zvezda oglasila i otkrila kakvo je stanje sa povređenim košarkašima. 

"KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je prvotimac Nemanja Nedović doživeo parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će naš igrač odsustvovati 4 nedelje sa parketa. Miloš Teodosić tokom utakmice u Milanu blago je istegao zadnju ložu, na sreću, u pitanju je povreda lakše prirode, pa će se Miloš brzo vratiti u trenažni proces i na teren. Majk Tobi koji je u Milanu tokom utakmice doživeo nezgodan pad na leđa, tokom popodneva obaviće pregled magnetnom rezonancom, o čijem ishodu će klub blagovremeno informisati javnost. KK Crvena zvezda će u nedelju u Beogradskoj Areni ugostiti Borac, a narednog četvrtka u Beograd stiže Baskonija", navodi se u saopštenju kluba. 

Nemanja Nedović se posle povrede na meču sa Olimpijom vratio na teren, ali nije mogao da igra i vraćen je na klupu. Majk Tobi je odigrao manje od 30 sekundi, a Luka Mitrović koji je takođe nastradao u duelu sa Hajnsom se ipak vratio na teren i delovao je spremno. 

Što se tiče Miloša Teodosića videlo se koliko je bitan u ovom meču i biće potrebno da se što pre vrati u najboljoj formi, pogotovo što makar do sredine februara u timu neće biti Nikole Topića koji se povredio u večitom derbiju. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: