Neizbrisiv trag

"NIKAD UŽASNIJU SLIKU NISAM VIDEO!" Miško se slomio zbog Miloja: Gledam ovo i još mi je teže! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Miško Ražnatović se ponovo oglasio povodom smrti Dejana Milojevića.

Izvor: MN Press

Povodom smrti Dejana Milojevića još jednom se oglasio Miodrag Miško Ražnatović. On je tokom godina bio njegov menadžer i blizak saradnik, u Megi mu je dao priliku da prvo bude sportski direktor, a zatim trener. Nakon što se emotivno oprostio od svog saradnika i velikog prijatelja, sada se opet oglasio. 

Postavio je crno-belu sliku na svoj tviter profil i istakao koliko mu je teško da prihvati preranu smrt košarkaške veličine. 

"Nikada nisam video sliku sa užasnijom simbolikom. Gledajući je, još mi je teže da opišem šta smo sve prošli, a još teže šta si sve uradio za mene, Megu i svetsku košarku! Uvek sam mrzeo priče o neizbrisivim tragovima, ali ne postoji bolji opis za tvoje delo! Večna slava Dejane!", napisao je Miško Ražnatović

Dejan Milojević je tokom timske večere sa Golden Stejtom doživeo srčani udar od čijih je posledica kasnije preminuo u 47. godini. Tokom igračke karijere uspeo je da obori brojne rekorde, kako u juniorskoj, tako i u seniorskoj konkurenciji, a kao trener je uticao na razvoj Nikole Jokića i beležio uspehe u ABA ligi. 

 (MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Dejan Milojević 55 indeks u Evroligi za Partizan
Izvor: YouTube/krkipfc