Košarka

KOŠARKAŠU PARTIZANA POZLILO U AVIONU! Željko Obradović se oglasio

Autor Mladen Šolak

"Napravili smo ispitivanja i stanje je stabilno", objavio je Obradović.

Izvor: MN Press

Košarkašu Partizana Urošu Trifunoviću pozlilo je u avionu, na letu iz NIce u Bolonju. "Uroš Trifunović je nažalost imao probleme juče kada smo se vraćali iz Nice za Bolonju, u avionu mu je pozlilo, ali na sreću mu je dobro, u hotelu je, sigurno neće biti u timu za utakmicu, napravljena su ispitivanja, stanje je stabilno i videćemo kada se vrati u Beograd za dalji oporavak. Još jednom ponavljam, u ovom trenutku je dobro", rekao je trener Željko Obradović novinarima u Bolonji, a mediji prenose da nije poznat uzrok zbog kojeg mu je pozlilo.

Uroš Trifunović u sredu uveče igrao je protiv Monaka i proveo je na terenu četiri minuta, kao što je bio deo tima i u prethodnim mečevima. On je igrač crno-belih još od 2018. godine, a selektor Svetislav Pešić pominjao ga je i kada je nabrajao domaće igrače koje vidi kao kandidate za "A" reprezentaciju Srbije.

Trifunović ove sezone u Evroligi prosečno postiže po 3,4 poena uz 1,6 skokova, dok u ABA ligi ima prosek od 6 poena po utakmici na 19,1 minut na terenu. Uroš je rođen u decembru 2000. godine i sin je legende Crvene zvezde, Aleksandra Trifunovića.

Partizan će u petak bez Uroša Trifunovića od 20.30 zaigrati protiv Virtusa u Bolonji, na važnom evroligaškom gostovanju. 

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: