Uh, vruće!

ŠOK U NBA, LEBRON REŠIO DA PROMENI EKIPU: Lejkersi odmah reagovali, Bogdanović bi mogao da bude u centru pažnje!

Autor Nikola Lalović

Lebron Džejms je spreman da napusti svoj treći NBA tim!

Izvor: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Sve je izvesnije da će Lebron Džejms na kraju sezone promeniti sredinu! Kako javlja dobro obavešteni "Atletik" mnogi NBA generalni menadžeri su spremni da mu ponude ugovor, a ključ za to je njegov sin! Broni Džejms bi uprkos ogromnim problemima sa srcem koje je imao prošle sezone mogao da se prijavi za sledeći draft.

Lebron je više puta govorio o tome kako želi da zaigra sa sinom i sada  nekoliko timova želi da 39-godišnjeg Džejmsa ubedi da pređe u njihove redove tako što bi draftovali njegovog sina. 

Broni Džejms ima 19 godina, igra na poziciji plejkejkera, a nakon Sijera Kenion srednje škole upisao je USC gde je započeo koledž karijeru. Ona bi mogla da traje samo godinu dana, ukoliko bi naredne godine Džejms ušao u NBA.

Sa druge strane i Lejkersi se polako spremaju za život bez Lebrona, a to bi moglo da utiče na Bogdana Bogdanovića. Prema najavama Lejkersi spremaju trejd paket za Trea Janga i žele da budućnost grade sa Jangom i Entonijem Dejvisom kao glavnim zvezdama. S obzirom da je Atlanta prethodnih godina osim jedne sezone ređala prosečne rezultate, to bi mogli da znači podmlađivanje tima, a onda bi Bogdanović mogao da dobije ključeve napada i postane prva zvezda tima. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: