PORUKA

NE IDEM IZ PARTIZANA, MOGU SAMO DA PEREM ČAŠE! Željko Obradović se oglasio - svi Grobari su ovo hteli da čuju!

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović potvrdio je da će ostati u Partizanu.

Izvor: Instagram/zoc_010_cacak

Željko Obradović ostaje u Partizanu! Posle raznih spekulacija i glasina oko mogućeg odlaska trofejni stručnjak je smirio navijače i potvrdio da neće nigde otići. To je učinio u svom rodnom Čačku gde je posetio kafić "Žoc" u kom se okupljaju navijači crno-belih.

Jedan od njih ga je pitao u vezi odlaska, na šta je usledio odgovor koji je oduševio sve. "Ne idem ja nigde iz Partizana, mogu ovde da dođem samo da perem čaše", navodno je Željko odgovorio i ta rečenica ubrzo se prenela na društvenim mrežama od strane ljudi koji su bili sa njim u tom kafiću.

Partizan je poražen od Crvene zvezde u finalu Kupa Koraća i na konferenciji za medije posle tog meča šef struke crno-belih rekao je nešto što je zabrinulo mnoge. Neki su to shvatili kao priče o potencijalnom odlasku, ali se to neće dogoditi.

"Preuzeo sam odgovornost. Mislim da su neki moji limiti prošli, u smislu da ja ne mogu da utičem na njih i ozbiljno ću da razmislim o tome šta ćemo i kako ćemo dalje. Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti i ponavljam još jednom da kad ekipa u ključnim trenucima reaguje kako je reagovala... A bez ikakve zamerke za njihovu borbenost i želju, ali pričam o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide na čoveka koji to treba da ih nauči i da proba da obezbedi da na terenu budu mirni. Ja to očigledno ne uspevam i to se pokazalo u zadnje vreme u priličnom broju utakmica", rekao je Obradović tada.

U narednom periodu Partizan čekaju ključni mečevi u borbi za plej-of Evrolige. Trentuno je na 11. mestu sa skorom 12-14 i juri mesto na plej-in turniru, pošto je šesti trenutno Olimpijakos sa skorom 15-11. Do kraja ligaškog dela ostalo je samo sedam kola. U prethodnih pet srpski tim ostvario je samo jednu pobedu i u narednoj rundi dočekaće Efes u Areni (29. februar u 20.30 časova).

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: