Poznaju se

CENTAR EFESA PRED MEČ U ARENI UHVAĆEN SA LEPOTICOM: Napada Partizan, ali pre toga izveo odbojkašicu u grad! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Tibor Plajs je proveo vreme u Beogradu u druženju sa Kimberli Drevnjok.

Izvor: Instagram/kimberlydrewniok

Posle najduže pauze koju smo imali u evroligaškoj sezoni Partizan takmičenje nastavlja duelom sa Anadolu Efesom u 20:30 u "Beogradskoj areni", a među prvotimcima dvostrukog prvaka Evrope bio je i centar Tibor Plajs. Nemački reprezentativac je iskoristio vreme da se vidi i sa jednom odbojkašicom! 

Kimberli Drevnjok je 26-godišnjakinja koja je nedavno pojačala Radnički Novi Beograda, a do nedavno je bila reprezentativka Nemačke. Nastupala je za Skandići u Italiji, Miluz u Francuskoj, Potsdam, Šverin, Berlin i Visbaden u Nemačkoj i nemački Sarijer, a odnedavno je u Beogradu. 

"Provela sam sat vremena sa ovom predivnom dušom i moje srce je puno radosti. Tiboru Plajsu sam toliko nedostajala da se pobrinuo da njegov tim igra u istom gradu gde sam trenutno", napisala je prelepa Kimberli i postavila sliku sa Plajsom. Pogledajte kako ona izgleda: 

Kada je došla u Radnički ekipa je bila bez pobede u domaćem prvenstvu, a od tada su upisani trijumfi nad Jedinstvom i Omladincem, a sada im sledi odlazak na meč sa Klekom i poslednja šansa da se pobedom dođe do šanse da se opstane u ligi.  Nekoliko sati pred meč Efesa i Partizana ona se družila sa Plajsom i videli smo da su odbojkašica i košarkaš u sjajnom raspoloženju. 

Osim odbojkom Kimberli Drevnjok se bavi i modelingom i humanitarnim radom, a mešanog je porekla jer joj je mama Nemica, a otac iz Toga. Zbog toga sanja o posetama Africi i ne samo o tome. 

"Oduvek sam sanjala da napravim odbojkaški kamp u Togu u Africi, odakle potiču moji koreni. Moja mama je Nemica, otac je Afrikanac, a ja sam odrasla u Nemačkoj. Još nemam vremena da odem u Afriku. Od kada sam napunila 18 godina i postala sposobna da putujem sama, ja sam u nemačkoj reprezentaciji i onda tokom leta nemam vremena da odem. To mi je nekako bilo na umu kad sam odlučila da prestanem da igram za reprezentaciju. Takođe sam napravila svoj kamp u rodnom gradu u Nemačkoj, jer sam zahvalna što sam imala priliku tu da počnem da igram odbojku", rekla je nedavno u intervjuu za "Mocart sport"

Izvor: Instagram/kimberlydrewniok

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: