Veliki!

"S TOBOM U RAT!" Arena grmela za Željka, tri jasne poruke Grobara - za njih je NAJVEĆI!

Autor Nikola Lalović

Željko Obradović ima podršku svojih grobara i to bezuslovnu!

Izvor: MN Press

Željko Obradović je dobio neverovatan aplauz i ovacije kada se pojavio na parketu "Beogradske arene" na početku utakmice sa Anadolu Efesom. Na kraju je uz sjajne partije Alekse Avramovića, Zeka Ledeja i Danila Anđušića Partizan uspeo da uzme bitne bodove i dođe do mesta koje vodi u plej-in Evrolige, a navijači su pokazali koliko veruju svom treneru.

Nakon krize u kojoj je bio Partizan i poraza kako u Evrolgii tako i u Kupu Radivoja Koraća osim gromoglasne podrške i aplauza videli su se i brojni transparenti podrške za najtrofejnijeg evropskog trenera svih vremena. "Grobari" su rekli svoje! 

Moglo je da se pročita na tribinama "Željko Obradović jedan od nas",  a na jednom transparentu se videla slika željka Obradovića i ispod nje natpis: "S tobom u rat!" Videlo se na jednoj od tribina da na crno-beloj pozadini piše: "Verujemo Žocu više nego ocu"

Partizanu je ovo bila 13. pobeda u Evroligi ove sezone i sada imaju skor 13 pobeda i 14 poraza i do kraja sezone će se boriti za mesto u doigravanju. Još je bitnije što je ovom pobedom Partizan otišao na dve pobede viška u odnosu na Efes, a na sledećem meču sa Olimpijom u Milanu će crno-beli tim imati šansu da i tom timu dodatno pobegne na tabeli Evrolige. Pogledajte kako su izgledali transparenti navijača Partizana: 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: