REAKCIJA

GROBARI "NAMESTILI" VILDOZU, BIVŠI IGRAČ ZVEZDE SE ODMAH JAVIO: Objavio fotku i TRI reči kad je video Partizanove pesme!

Autor Nemanja Stanojčić

Navijači Partizana hakovali su profil Luke Vildoze na aplikaciji "Spotify".

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Luka Vildoza morao je da se oglasi na društvenim mrežama zbog jednog detalja. Naime, navijači Partizana hakovali su njegov profil na muzičkoj aplikaciji "Spotifaj". Tom prilikom postavili su navijačke pesme crno-belih, većinom od grupe "JNA" i zbog svega toga je i bivši igrač Crvene zvezde reagovao.

On je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju, koju je ubrzo i obrisao. Na njoj se vide pesme koje su mu dodate, pa je napisao da je hakovan i uz to je dodao tri reči. "Uopšte nije smešno", napisao je argentinski košarkaš.

Kao što je moglo da se očekuje, navijači srpskog tima su to videli, slikali i počelo je i to da se širi na društvenim mrežama, pa je Luka obrisao fotografiju. On trenutno nosi dres Panatinaikosa i sa grčkim klubom želi da ostvari uspeh. Prošao je kroz tešku povredu, vratio se na parket, pa se u Kupu Grčke ponovo povredio i morao je na novu pauzu. Pogledajte i njegovu objavu:

Izvor: Printscreen/Instagram/LucaVildoza

Inače, on je u vezi sa srpskom odbojkašicom Milicom Tasić i često postavlja zajedničke fotografije. Kako i ona, tako i on. Provode dosta vremena zajedno. "Imam trogodišnji ugovor u Panatinaikosu, želim da igram i da pokažem svetu da mogu da budem ono šta je timu potrebno. Bio sam srećan u Zvezdi i prošle sezone, nedostaje mi Beograd. Volim ih, ali sam sada igrač Panatinaikosa", rekao je Luka u jednom od intervjua.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: