Košarka

JAGO STAO ISPOD KOŠA I UDARIO GRB PARTIZANA: Njegova reakcija podigla BURU (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Jago dos Santos je na treningu pred meč sa Makabijem udario grb Partizana koji se nalazio pod košem.

Izvor: Printscreen/Instagram/Sportski zvižduk

Crvena zvezda Meridianbet sprema se za meč Evrolige protiv Makabija (četvrtak 19 časova) i u beogradskoj Areni odradila je trening pred utakmicu. Tamo su kamere uhvatile jedan potez Jaga dos Santosa koji je izazvao reakciju navijača na društvenim mrežama.

Dok je stajao ispod koša brazilski plejmejker video je da se konstrukciji nalazi grb Partizana i nekoliko puta je udario grb rukom. Sve to je usnimljeno i odmah su počeli da se ređaju komentari navijača sa obe strane. Jedni ga brane, drugi napadaju.

Pristalicama crno-belih zasmetalo je to što je uradio i smatraju da je to bio nesportski potez. Sa druge strane fanovi crveno-belih gledaju na to kao dodatni motiv i pokazatelj "gladi i želje" pred završnicu sezone. Pogledajte i kako je to izgledalo:

Što se predstojećeg meča sa Makabijem tiče, na njemu sigurno neće biti Miloša Teoosića, Treja Tompkinsa i Nikole Topića. "Igramo protiv atletski odličnog tima koji ima sjajan ofanzivni ritam. Znamo da moramo defanzivno da budemo veoma dobri ili ćemo imati probleme, zato što oni imaju talenat da postižu lake poene. Imaju dosta kreatora koji mogu da nam naprave probleme i zato moramo da budemo dobri u svakom posedu, da ih branimo. Da zaustavimo njihovu ofanzivnu igru i da mi u napadu budemo pametni, da 'čitamo' ono šta će oni raditi, jer rade različite stvari. Moramo da budemo koncentrisani i da igramo na pravi način i to je plan za meč. Nadamo se da će navijači da nam pomognu. Znamo da na tabeli ne stojimo najbolje, ali se nadam da će publika doći da nas podrži", rekao je Janis Sferopulos.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: