Košarka

ŽELITE DA IDETE NA FAJNAL-FOR U BERLIN? Ako ispunite jedan uslov, možete BESPLATNO na najveći košarkaški spektakl!

Izvor Promo

U Berlinu nas očekuje fajnal-for najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja na koje nas vodi Addiko banka!

Izvor: Promo

Želite da budete deo spektakla? Da pratite mečeve u kojima će igrati najveće zvezde evropske košarke na završnom turniru Evrolige? Četiri najbolja tima boriće se za trofej u maju. I vi možete da budete tamo. Vreme je da okušate sreću! Addiko banka organizovala je najatraktivniju nagradnu igru zahvaljujući kojoj možete da osvojite putovanje za dvoje u Berlin!

Sve što treba da uradite, jeste da u periodu od 20.02.2024. godine do 31.03.2024. godine podnesete zahtev za Addiko Mastercard kreditnu karticu u najbližoj ekspozituri ili onlajn putem na zvaničnom web sajtu www.addiko.rs. Dobićete

dobrenje u najkraćem mogućem roku i na taj način automatski ostvarujete učešće u nagradnoj igri koja donosi tri neodoljive nagrade!

Glavna nagrada za odlazak u glavni i najveći grad Nemačke obuhvata avionske povratne karte, sa polaskom 23. maja i povratkom 27. maja 2024. godine, smeštaj u hotelu "IntercityHotel Berlin Ostbahnhof" i karte za sve Fajnal-for utakmice.

Ukoliko budete srećni dobitnik druge nagrade, osvojićete sezonsku kartu za sezonu 2024/2025 za utakmice KK Partizana i to Premium kategoriju! Treća nagrada donosi dve karte za domaću utakmicu u okviru plej-ofa ABA Lige u Areni, sa sedištima na terenu.

Izvlačenje dobitnika održaće se 4. aprila 2024. godine do 15:00 časova, a imena dobitnika biće objavljena na zvaničnom web sajtu Addiko banke. Uručenje prve nagrade rezervisano je za 15. maj 2024. godine, dok će druga nagrada biti uručena u septembru 2024. godine, odnosno nakon početka zvanične prodaje sezonskih karata.

Ne propustite priliku da iz prvih redova pratite svoj omiljeni tim i prenesete utiske iz prve ruke!